Eenvoudig En Snel Uw Laptop Modelnummer Achterhalen

Selecteer vervolgens of je een usb-stick wilt maken of een ISO-image. Het volgende dialoogvenster ‘Selecteer taal en editie’ is een verkeerde benaming, omdat je alleen de voorgeselecteerde taal kunt wijzigen. Maar aan de andere kant, de Windows 10-licentie was in de eerste plaats gewoon een gratis bonus. Je kunt een gratis Windows 10-licentie niet meenemen naar een andere PC.

Met één instelling kan het programma meerdere DVD’s tegelijk branden. U hoeft alleen maar video’s aan de software toe te voegen om ze op veel dvd’s te branden. Naast het branden van dvd’s biedt de software een reeks bonusfuncties voor professionele dvd-brandervaring. Of je nu een beginner bent die grappige video’s online wil delen of een gemiddelde editor proberen om iets geweldigs te creëren, deze tool is een solide keuze.

Windows 10 Home Upgraden Naar Windows 10 Pro Met Een Digitale Licentie

U kunt de achtergrond, accentkleuren, thema’s, vergrendelingsscherm, enzovoort, niet wijzigen. Alles gerelateerd aan Personalisatie wordt grijs weergegeven of niet toegankelijk. Rimvydas is een onderzoeker met meer dan vier jaar ervaring in de cyberbeveiligingsindustrie. Hij bezocht de Kaunas University of Technology en studeerde in 2017 af met een masterdiploma in Vertaling en lokalisatie van technische teksten. Zijn interesses in computers en technologie leidden ertoe dat hij een veelzijdig auteur in de IT-industrie werd. Bij PCrisk is hij verantwoordelijk voor het schrijven van diepgaande how-to artikelen voor Microsoft Windows.

  • En Windows 10 heeft meer ingebouwde beveiligingsfuncties dan ooit om te beschermen tegen schadelijke software.
  • Het verwijderen van de cachedata helpt bij het oplossen van problemen, helpt de laadtijd van webpagina’s te verhogen en verhoogt de prestaties van uw computer.
  • Heeft u geen Gmail adres, dan kunt u bij de http://driversol.com/nl/drivers/via eerste keer opstarten van de Play Store een gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaken.
  • De volgende stap is het toevoegen van uw account.

Deďnstallatieprogramma’s van software verwijderen programma’s niet altijd even nauwkeurig. Hierna kom je in het scherm terecht waar alle programma’s zijn in te zien die geïnstalleerd staan. Hierna druk je op Instellingen, en zal het volgende Instellingen scherm zich openen. Hier staan alle instellingen in die je met een Windows PC hebt. Er zijn twee methodes om een programma of applicatie binnen Windows 10 te verwijderen.

Wat Is Windows 10 S Modus En Waarom Je Dit Snel Moet Uitschakelen?

HitPaw Watermerk Verwijderaar is een applicatie om ongewenste elementen uit foto’s en video’s te verwijderen. Het wordt gebruikt om ongewenste logo’s te wissen, watermerken, tekst en fotostempels te verwijderen. Het verandert de afbeeldingen drastisch, maakt ze perfect en aantrekkelijk voor de ogen alsof deze elementen er nooit deel van hebben uitgemaakt. HitPaw Video Editor is een videobewerkingssoftware voor beginners.

Stappenplan Werken Met Pixton

Met de toetsencombinatie Windows + Shift + S start je een Windows tool, waarmee je exact kan aangeven welk gedeelte je wilt kopiëren. Je kunt een selectie maken, door met de linkermuisknop ingedrukt te houden en dan je muis verplaatsen, zodat je een selectie venster ziet. Probeer ook eens het Knipprogramma voor wat uitgebreider mogelijkheden dan de printscreen-toets. Daarmee kun je visueel kiezen voor volledig scherm, alleen een venster, of een zelf te kiezen uitsnede. 4) Als je een Windows-tablet of een ander Windows-apparaat zonder toetsenbord gebruikt, kun je nog steeds een screenshot maken.